Architectura

Mangfold med et klart design

Architectura fra Villeroy & Boch
Villeroy&Boch_Waschbecken_Architectura

Profesjonelt planlagte bad

Baderomskolleksjonen Architectura tilbyr mange designmuligheter. Systemserien er designet av profesjonelle baderomsplanleggere og inkluderer servanter designet som vegghengt, toppmontert, nedfelt og underlimt. Enten de er runde, ovale eller firkantede - de ulike servantene er perfekte for individuell baderomsplanlegging. Et visuelt høydepunkt er det nye vegghengte DirectFlush-toalettet i moderne design og med skjult feste. Ikke bare ser det bra ut, men det er også lett å rengjøre og særdeles hygienisk takket være den åpne spylekanten. Den puristiske møbelserien Legato supplerer kolleksjonen perfekt.

Architectura MetalRim: Ultraflatt, kantløst utseende

En ny generasjon dusjkar supplerer Architectura-kolleksjonen. Den innovative MetalRim-teknologien utviklet av Villeroy & Boch brukes i de ultraflate kantløse dusjkarene i sanitærakryl av høy kvalitet. Den galvaniserte stålforsterkningen integrert i alle 4 kantområdene gir maksimal stabilitet. Alle våre 31 modeller er tilgjengelige i kanthøydene 15 mm og 48 mm, samt eventuelt med Vilbogrip sklisikkert belegg klasse C. Architectura MetalRim imponerer med sin delikate estetikk og optimale dusjkomfort: I 2014 ble det innovative dusjgulvet tildelt Red Dot Design Award.

Til dusjkarene

Architectura video

Minimalistisk design, maksimalt med designmuligheter

Architectura-kolleksjonen gjør det mulig å helt individuelt planlegge baderommet som i en profesjonell planlegger. Den er minimalistisk i design og variert i form. Bruken av den innovative MetalRim-teknologien gir dusjkarene en ekstra høy materialstabilitet. En kolleksjon som oppfyller de høyeste kravene til design og komfort.

Søk etter forhandlerStart nå