Avento

Min Lifestyle.

Sett rampelys på det perfekte badet

Overraskende friskt design, praktisk funksjonalitet og overbevisende pris. Avento har alt et moderne bad må kunne tilby i dag – og mer til: Fordi den nye baderomskolleksjonen fra Villeroy & Boch imponerer – ikke bare med sitt perfekte utseende, men også med sitt funksjonelle utstyr – fra den trendy møbelserien med akrylfronter i åtte farger og mye oppbevaringsplass via porselenet med det moderne og enkle utseende til det kantløse DirectFlush toalettet for maksimal hygiene. Og alt dette i et stort utvalg av størrelser, selv for små løsninger eller gjestebad. 

Til produktene

Moderne, enkel design

Servanten imponerer med sitt filigrane utseende og den myke servantkonturen på innsiden. Nye materialer som akrylglass, tilgjengelig i fire farger og med en dekorkant som er champagnefarget, gir disse moderne møblene det lille ekstra.

Til servantene

Tidsriktig funksjonalitet

Avento-servantene finnes i en rekke størrelser fra 45 – 100 cm og egner seg derfor også til små løsninger som f.eks. i nisjer og på gjestebad. I tillegg sørger det kompakte, veggmonterte toalettet, som er enkelt å betjene, for rask rengjøring med sin innovative DirectFlush-teknologi.

Badekaret med lav innvendig høyde er spesielt vannbesparende – og avløpet i midten gjør det ekstremt behagelig å bade sammen.

Avento-møblene er ikke bare enkle og moderne, men også svært funksjonelle og har rikelig med oppbevaringsplass.

Alle produkter i Avento-kolleksjonen

Bruk Avento-kolleksjonen til å designe badet ditt nå

La deg inspirere av Avento-kolleksjonens friske design og bruk de individuelle elementene til å planlegge ditt personlige drømmebad trinn for trinn. Den innovative baderomsplanleggeren gir deg muligheten til å prøve ut forskjellige kombinasjoner – la magien påvirke deg.

Planlegg nå

Det virvelsterke toalettet for et hvert bad

Fremtidsrettet hygiene i tidløst design

Oppdater badet ditt med et nytt toalett som perfekt harmoniserer innovasjon, renhet og estetikk. Universo TwistFlush toalett overbeviser med ekstra grundig og vannbesparende skylleteknologi som genererer en kraftig vannvirvel - innpakket i et puristisk design som føyer seg sømløst inn i ethvert bad.
 

Til Universo TwistFlush-toalett

[Translate to norwegian:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch

BadeplanleggerStart nå

ForhandlersøkStart nå