Collaro

Karakter møter stil

Moderne design er i dag mer enn bare et godt utseende. Collaro skaper virkelig et tidløst vakkert baderom som innbyr til velvære. Delikat eleganse, men likevel koselig. Den senkede designkanten kjennetegner kolleksjonens unike utseende. Opplev et bad som kombinerer karakteristiske former, materialer av høy kvalitet og praktisk funksjonalitet på en stilig måte.

Delikat møter styrke

Letthet møter velvære

Funksjon møter følelse

Servantenes vakre linjer reflekteres i møblene. De delikate skrogene på servantskapene er bare 8 mm tykke!

Møblene ser delikate ut, og er samtidig meget praktiske – takket være generøs oppbevaringsplass og praktiske skuffer med fullt uttrekk og sklisikre matter. Et høydepunkt er det lange aluminiumshåndtaket med integrert trinnløs LED-belysning som setter aksenter. Det samme gjør de 10 fargekoordinerte møbeloverflatene.

Oversikt over alle møbler

Individualitet møter avslapning

Enten du velger et badekar montert mot veggen i et monolittisk design eller innbyggingsmodellen, gir badekarene rikelig med plass for en avslappende velværeopplevelse. Etter ønske kan alle varianter leveres med boblebadsystem og vannfallfunksjon, monolittkarene leveres også som Colour on Demand.

  Se alle panelfargene

Det virvelsterke toalettet for et hvert bad

Fremtidsrettet hygiene i tidløst design

Oppdater badet ditt med et nytt toalett som perfekt harmoniserer innovasjon, renhet og estetikk. Universo TwistFlush toalett overbeviser med ekstra grundig og vannbesparende skylleteknologi som genererer en kraftig vannvirvel - innpakket i et puristisk design som føyer seg sømløst inn i ethvert bad.
 

Til Universo TwistFlush-toalett

[Translate to norwegian:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch

Utmerket design

Med sitt karakteristiske design overbeviser Collaro også anerkjente designjuryer: De toppmonterte servantene med hullkant til vannkran ble tildelt den prestisjetunge Red Dot Award i kategorien «Product Design 2019» for sitt fremragende design.