Evana von Villeroy & Boch

Innebygget servant med enkelt utseende

Kolleksjonen Evana fra Villeroy & Boch byr på elegant innebyggede servanter som med sin vakre ovale form harmonisk inn føyer seg på badet ditt. Den minimalistiske designen og det rene formspråket predetinerer porselenet i puristisk hvitt i en heller enkel interiørdesign. De kan imidlertid også tjene som enkel bakgrunn i en atmosfære med kraftig design. Sammen med et stilfullt blandebatteri skapes et harmonisk arrangement som står for moderne boligkultur i sin mest estetiske form.

Allsidig og plassbesparende

Integrert i en benkeplate av høy kvalitet byr den strømlinjeformede servanten fra Evana-kolleksjonen en intelligent utnyttelse av rommet og er det perfekte svaret på begrenset plassforhold. Den sømløse overgangen sørger for at du får mer ledig plass som du kan bruke til det du måtte ønske av toalett- og skjønnhetsmidler. Dette skaper et generøst helhetsbilde som spesielt gir små bad mer visuell plass. Ideelt egner Det smakfulle porselenet egner seg også som en praktisk bobbeltservant på et familiebad.

Lettstelt komfort

De eksklusive innebyggede servantene fra Evana-kolleksjonen er tilgjengelige i strålende hvitt sanitærporselen eller med CeramicPlus overflatefinish. Denne innovative teknologien betyr at det er vesentlig enklere å ta vare på. Vann og andre væsker danner dråper og renner av porselenoverflaten. Kraftige rengjøringsmidler og tidkrevende rengjøring tilhører fortiden med et produkt av så høy kvalitet.