Finion

Elegant luksus

Finion-kolleksjon, Design
Finion-kolleksjon, Walnut Veneer
Finion-kolleksjon, Black Matt Lacquer
Finion-kolleksjon, toalett og bidé
Design

Delikate former, klare linjer og edle materialer gir Finion en stilig puristisk utstråling som får deg til å føle deg vel.

Til produktene Mer informasjon

Finion-kolleksjon, Walnut Veneer
Finion-kolleksjon, Black Matt Lacquer
Finion-kolleksjon, toalett og bidé

Som et spesielt høydepunkt lyser belysningselementene opp rommet som lysene i en storby og skaper en fascinerende atmosfære. Opplev Finion – badet for dine behov.

Puristisk design møter sofistikert teknologi

Designer Patrich Frey setter standarder for estetikk og velvære med TitanCeram porselen, allsidige møbler som egner seg til et bredt spekter av kombinasjoner og smarte funksjoner.

Finion-kolleksjon, Design Awards

Utmerket design i din egen stil

Det unike samspillet mellom puristisk design og smart teknologi overbeviste også internasjonale designeksperter: Finion mottok iF Design Award 2017 og Red Dot Design Award 2017, to av de viktigste designprisene i verden. 

Egenskaper

Opplev det spesielle Finion-designet

Perfekt porselen for ren eleganse

DirectFlush-toaletter og perfekt formede bideer fullfører det puristiske helhetsbildet.

Finion-kolleksjonen fra Villeroy & Boch

Aldri tidligere har velvære vært så spennende

Dette designobjektet tiltrekker seg oppmerksomhet. Presise kanter og delikate sidevegger gjør det frittstående Quaryl®-badekaret til et spektakulært blikkfang på badet. Elegante dekorlister som matcher Push-to-Open-ventilen og badekarets innløp i elegante metalliske toner tilbys som tillegg.

De understreker de puristiske formene, og sammen med de mer enn 200 elegante fargene på panelene skapes rom for individualitet. Den valgfrie og unike Emotion-funksjonen får det til å se ut som om badekaret flyter på en lyssokkel. Med en så atmosfærisk belysning blir badet din helt egne oase for velvære.

Se fargene

Se variasjonene i Finion-kolleksjonen

Finion-kolleksjonen fra Villeroy & Boch

Møbler som er like individuelle som deg

Delikate linjer skaper den perfekte rammen for baderomsmøbler tilpasset av deg. Du kan tilpasse mange detaljer etter din personlige smak, fra utformingen av frontpanelene til belysning. Du kan for eksempel velge mellom overflater av høy kvalitet malt i 10 stilige farger eller i ekte trefinér. De flytende hylleelementene med nøyaktig fasettering kan plasseres akkurat som du ønsker.

Slik skaper du unike presentasjonsflater som blir perfekt uthevet med fargekontraster og indirekte lys. De smarte funksjonene er også designet for at du skal føle deg vel: Det atmosfæriske belysningskonseptet og den trådløse ladestasjonen til mobilen gir perfekt komfort.

Se møbleneSøk etter forhandlerStart nå