Hommage

En hyllest til en storhetstid

Hommage servant

Lineære former kombinert med en autentisk materialblanding

Hommage-kolleksjonen fokuserer på design med markante og lineære former. Relieffkantene som du finner på all porselen, er det mest fremtredende trekket for denne kolleksjonen. Kombinasjonen av ekte trefinér av høy kvalitet i mørkfarget lønnetre og Carrara-marmor, definerer stilen på baderomsmøblene i denne kolleksjonen. Med overflatebehandlingen CeramicPlus er det sanitære porselenet raskt og enkelt å rengjøre.

Til produktene

Klassikerne fra en storhetstid

Det frittstående badekaret i Hommage-kolleksjonen har en klassisk form i tråd med stilen fra begynnelsen av 1900-tallet. Materialet Quaryl absorberer den behagelige varmen i vannet raskt, og den hellende ryggdelen sørger for optimal komfort. De sofistikerte treføttene og avløps- og overløpssettene som er tilgjengelige enten i krom, gull eller edel messing, setter unike aksenter og gir estetikken et særpreg.

Til badekarene

Hommage badekar detaljvisning

Tidløse designelementer fra en betydningsfull epoke

Hommage-kolleksjonen utmerker seg med imponerende rette linjer. Inspirert av det tidlige 1900-tallet, kombineres tidløse designelementer fra en storslagen epoke. Relieffkanter på alt porselen samt en materialkombinasjon av ekte tre og marmor gjør at Hommage både fascinerer og står for høy kvalitet.


Søk etter forhandlerStart nå