Memento 2.0

Rom for karakter

Memento 2.0. er minimalistisk, lett og slående. Den moderne førsteklasses baderomskolleksjonen er fremstilt av vårt høykvalitets TitanCeram-porselen. Presise konturer og tynne vegger gir det umiskjennelige Memento-formspråket et svært delikat utseende. Alltid stilsikkert – et bad som gir rom for karakter(er).


Rom for karakter(er)

Den sterke, men samtidig slanke estetikken til Memento 2.0
kommer til syne i hver detalj.

Se video

Konsekvent rette linjer

De nye servantene av TitanCeram virker ekstremt slanke, og de tynne presise veggene sørger for et eksklusivt og moderne uttrykk. De skinner ikke bare med edelt design, men også med en CeramicPlus-overflate i de klassiske porselensfargene White Alpine samt med TitanGlaze-overflate i de tre matte fargene Stone White, Ebony og Graphite.

Trendy matt utseende for en urban livsstil

Interiørdesign med matte farger er moderne. De nye matte tonene Stone White, Ebony og Graphite gir kolleksjonen av servanter, toalett og bidé et moderne, urbant utseende.

Stone White

Kolleksjonen i edel Stone White fremstår frisk og nesten vektløs. Denne rene matte hvite nyansen på den nye TitanGlaze-glasuren gir det puristiske designspråket liv på en unik måte.

Ebony

En matt svart, mørk som natten, med en mystisk aura. En tidløs og elegant farge for vår TitanGlaze-glasur. Den fremhever den karakteristiske formen på porselenet, samtidig som den fremhever andre farger på badet.

Villeroy&Boch_Memento2_Kollektion

Grafitt

I den matte mørkegrå fargen for TitanGlaze-glasuren i Graphite formidler porselenet høyeste grad av individualitet. Uttrykksfullt, men likevel diskret elegant. En nyanse for ekte estetikk.

Toalett og bidé – to ekte designobjekter

Minimalistisk og slående

Det rektangulære toalettet og bideet tar opp de særegne linjene i servantene og blir selv til rene designobjekter på badet. Takket være innovativ DirectFlush og AquaReduct-teknologi oppnår toalettet perfekte skylleresultater også i denne spesielle formen.


Alle produktene i Memento 2.0-kolleksjonen