O.novo

Overraskende annerledes

O.novo | Villeroy & Boch

O.novo – Design til overraskende lav pris

O.novo åpner for full kreativitet på badet. Denne Villeroy & Boch-kolleksjonen tilbyr hele spekteret av moderne baderomsdesign. Utvalget spenner fra vakkert formede, ovale servanter og håndservanter, og fra 2020 også med en hjørnevariant, via vannbesparende toaletter, urinaler og bideer til klassiske dusj- og badekar. Alle medlemmer av O.novo-familien imponerer med sin klarhet og diskret eleganse og et overraskende gunstig forhold mellom pris og ytelse. Kolleksjonen kombinerer autentisitet og tidløst design som passer på alle bad.

Til produktene

O.novo – Badet blir et sted for hvile

O.novo dusj- og badekar imponerer med sitt tidløse design. En sklisikker overflate av høy kvalitet er tilgjengelig for et tillegg i prisen. O.novo-porselenet har en porefri, lukket overflate som er enkel å rengjøre og oppfyller de høyeste hygienekravene. Akryloverflatene er også raske og enkle å rengjøre og beholder permanent sin vakre glans. Slik kan du nyte avslapning og velvære innenfor dine egne fire vegger: naturlig, elegant, ukomplisert.

Til produktene

O.novo badekar

O.novo – Oval eller firkantet? Hva du vil.

O.novo-servantene bruker geometriens grunnleggende former. Enten du foretrekker et buet eller et rettlinjet designspråk – O.novo oppfyller begge designkravene. Du kan velge mellom åtte firkantede og åtte ovale vegghengte modeller. De nye firkantede servantene og håndservantene er tilgjengelige for to ulike typer montering: Som veggmontert eller installert på en plate. Her åpner det seg mange planleggingsalternativer for ditt nye bad.

Alle produktene i O.novo-kolleksjonen