Subway 2.0

Like mangfoldig som livet

Baderommene som er like individuelle som deg

Det store utvalget i den allsidige kolleksjonen Subway 2.0 tilbyr mange muligheter for utforming av bad. Slik kan også små rom utnyttes optimalt. Servantene i kolleksjonen er tilgjengelige i en lang rekke modeller, og med sin minimalistiske, sofistikerte design fokuserer de tydelig på funksjonalitet: Detaljer som dype servanter eller brede oppbevaringsflater gir maksimal komfort.

Til servantene

Innovasjon for de høyeste hygienekravene

Subway 2.0-kolleksjonen bruker den nye innovative DirectFlush-teknologien fra Villeroy & Boch: Den skyller hele skålen med minimalt vannforbruk, og har et design med åpen spylekant som sørger for ekstra enkel rengjøring og vedlikehold - for maksimal hygiene. I tillegg til standard toalettseter, kan Subway 2.0-toalettene også kombineres med SlimSeats, de nye, moderne og ultraflate toalettsetene fra Villeroy & Boch.

Subway 2.0 DirectFlush detaljvisning

Ulike farger for individuelt baderomsdesign

Baderomsmøblene i Subway 2.0-kolleksjonen supplerer porselensproduktene på en harmonisk måte. Disse er tilgjengelige i en rekke farger. Alle baderomsmøblene i denne suksessrike kolleksjonen fra Villeroy & Boch skiller seg ut med utmerket design og funksjonalitet. Den smarte innvendige inndelingen gir rikelig med oppbevaringsplass for ting på badet. Håndtakene som er innfelt i fronten, kan leveres i matt sølv eller kromglans.

Til baderomsmøblene

Individuell baderomsplanlegging – Innovativ teknologi

Den vanlige Subway 2.0-kolleksjonen tilbyr svært mange kombinasjonsmuligheter for et bredt spekter behov. Enten det er et familiebad, et tilfluktssted eller et sted for avslapning: Med Subway 2.0 lykkes du med et individuelt baderomsdesign. Med et bredt utvalg av former og farger skiller kolleksjonen seg ut på grunn av sitt utmerkede design, som kombinerer funksjonalitet og innovasjon.

Alle produkter i kolleksjonen Subway 2.0


Søk etter forhandlerStart nå