Wellness med Curved-faktor

Designikoner i ny form og størrelse
Theano Curved Edition badekar fra Villeroy & Boch

Bring nye buer til badet. Den asymmetriske, naturlig buede formen til den nye Theano Curved Edition er perfekt som et monolittbad for å gi hele rommet et spesielt preg. Med nye Theano Curved Edition utfyller vi vårt produktspekter av populære frittstående badekar og tilbyr deg en annen form og størrelse av det vellykkede Theano-badekaret. Den ikoniske Theano-designen er ideell for bad som også skal virke moderne og tidløs etter årtier.

Til Theano-badekar


Theano Curved Edition badekar fra Villeroy & Boch

Virkeliggjør drømmen om en personlig velvære-oase med det nye frittstående Theano Curved Edition-badekaret.

Dette er nytt:

  • Asymmetrisk, minimalistisk design
  • Valgfritt med Colour on demand
  • Elegant, naturlig buet form med en forhøyet ryggstøtte
  • Ny størrelse: 170 x 75
  • Utløp i midten
  • Frittstående badekar av Quaryl®
  • Filigran edel fasettslip på kanten av badekaret
Theano Curved Edition fra Villeroy & Boch
Theano Curved Edition Highlights

Buet. Med sin milde, naturlige bue og asymmetriske form er den nye Theano Curved Edition et elegant blikkfang på badet. Også i den nye karstørrelsen på 170 x 75 cm kan du nyte fremragende komfort. Den smale kantdesignen gjør det mulig

Valgfritt. Nye Theano Curved Edition byr på mange valgfrie funksjoner for enda mer komfort og førsteklasses design: Fargedesignen i BiColour for en personlig nyanse, Silentflow den svært stille og raske måten å tappe badekaret, ViFlow for en usynlig overløpsfunksjon over Push-to-Open-utløpsventil. Theano Curved Edition oppfyller alle ønsker i en velværeoase.

Fin. Det eksklusive materialet Quaryl® perfeksjonerer velfølelsen i nye Theano Curved Edition. Den sørger for en behagelig myk, varm følelse på huden når du bader. De porefrie glatte overflatene er lette å rengjøre. Dessuten er Quaryl® ytterst robust og holdbar.


BaderomsplanleggerStart nå

Søk etter forhandler

Finn forhandler i nærheten av deg
 

Start nå