Venticello

Design over hele linjen

Venticello video

Perfekte linjer på badet

Venticello baderomsporselen gir rettlinjet funksjonalitet på badet. Villeroy & Boch bruker sin omfattende porselenskompetanse for å skape denne høye kvaliteten. De delikate servantene kombinerer design og funksjon: En rammehøyde på ca. 18 mm gjør at porselenet ser lett og elegant ut, mens dybden på 120 mm ikke går på akkord med funksjonen. De tre toalettene er utstyrt med den innovative DirectFlush-teknologien og sørger for enkel og rask rengjøring takket være den åpne spylekanten. Med Venticello får du lett trenddesign kombinert med høy funksjonalitet på badet.

Til produktene

Et snev av vektløshet

Linjeføringen med tynne kanter gir en pålitelig ramme til baderomsmøblenes vektløse design og sofistikerte funksjonalitet. Med sin estetiske letthet og funksjonelle innredning, gjør Venticello en perfekt tolkning av moderne trender. Møblene i kolleksjonen vises i mange størrelser og farger. Underskapene i Venticello-serien er tilgjengelige i høydene 42 og 59 cm og med én eller to skuffer i 1/3- til 2/3-inndeling.

Til baderomsmøblene

Venticello baderomsmøbler
Venticello baderomsmøbler

Lettheten i perfekt design

Den vinnende estetikken i Venticello-kolleksjonen uttrykkes i presisjon med et delikat designspråk. Asymmetriske servanter, store oppbevaringsflater, en toppmontert servant som ser delvis nedsenket ut og flate toalettseter i ulike design. Dette er bare noen av høydepunktene i et perfekt design som lett oppfyller de høyeste kravene når det gjelder funksjonalitet og individualitet. 

Alle produkter i Venticello-kolleksjonen

Det virvelsterke toalettet for et hvert bad

Fremtidsrettet hygiene i tidløst design

Oppdater badet ditt med et nytt toalett som perfekt harmoniserer innovasjon, renhet og estetikk. Universo TwistFlush toalett overbeviser med ekstra grundig og vannbesparende skylleteknologi som genererer en kraftig vannvirvel - innpakket i et puristisk design som føyer seg sømløst inn i ethvert bad.
 

Til Universo TwistFlush-toalett

[Translate to norwegian:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch