VICARE

Design kjenner ingen grenser

Universelt utformet baderomsdesign har en ny standard: Mangfoldet i ViCare-produktfamilien tilbyr hele spekteret i moderne baderomsdesign. Universelt utformede baderomsløsninger i elegant design kompletteres av tilbehør av høy kvalitet som muliggjør optimal oppfatning av universelt utformede baderom både for privat sektor og for eldreboliger og pleiefasiliteter.

Den utvidede kolleksjonen omfatter allsidig baderomsporselen og tilbehør for spesielle behov. Elegante detaljer, som at håndtakene er integrert i porselenservanten, gir ekstra komfort på bad på sykehus eller pleiefasiliteter. O.novo Vita oppfyller alle standarder for universelt utformet konstruksjon, de spesielle DirectFlush-toalettene og valgfri AntiBac-glasur overgår til og med de strengeste hygienekrav. Nå kan du ganske enkelt planlegge, uten hindringer.

Oppdag ViCare

Tilbehør

Med seriens funksjon og design finner du tilbehør av høy kvalitet som oppfyller EU-direktiv CE EWG 93/42 om medisinske produkter og står for sikkerhet og medisinsk-teknisk ytelse. Belastningskapasiteten på håndtakssystemene er mer enn 20% høyere enn påkrevet for ubegrenset bruk av rullestol (funksjonsserie i hvit 120 kg, stilig serie i krom 130 kg). Sittesystemer som kan belastes opp til 160 kg kompletterer utvalget.

 

Oppdage ViCare-tilbehøret nå

ViCare Accessoires von Villeroy & Boch