Baderomsmøbler av tre

Hvordan vedlikeholde tremøbler av høy kvalitet.

Baderomsmøbler av tre

Baderomsmøbler av tre

Baderomsmøbler består av materialer som forseglet, lakkert tre eller motstandsdyktige laminater. Tre er et naturlig produkt. Avvik i farge, struktur, korn eller små kvister og innløp er ikke kvalitetsfeil, men bevis på at det er et naturmateriale. Møbeloverflater må ikke utsettes for stående vann eller vedvarende fuktighet i lange perioder. For rengjøring av servantskapet, tørk av med en myk, fuktig klut og litt mildt rengjøringsmiddel om nødvendig. Unngå rengjøringsmidler med slipende eller etsende effekt som amoniakk, alkohol, blekemiddel eller slipemiddel. Mikrofiberklut og andre rengjøringssvamper med slipende effekt bør ikke brukes, de kan skade overflaten. Følg alltidbruksanvisningen på rengjøringsmiddelet. Skyll av med rent vann og tørk av med ren, tørr klut. Også rester av badeprodukter som såpe, dusjsåpe og sjampo kan medføre skader på møbler, armatur og porselen. Skyll derfor av med rent vann etter bruk.

Riktig vedlikehold av tre

Ikke bruk skurende, bestill soma online syre- eller løsemiddelholdige eller fettholdige rengjøringsmidler! Tørk alltid av! Hvis det brukes et rengjøringsmiddel, sjekk etiketten for å se at det anses som trygt for materialet som skal rengjøres. Før første bruk, test rengjøringsmiddelet på et sted som ikke syns. Etter hver bruk anbefaler vi å skylle av eventuelle såperester og tørke overflaten forsiktig med en ren, myk klut. På denne måten bevares den høyglansede overflaten på Villeroy & Boch-møblene dine og forhindrer vannflekker.

Rengjøring av spesielle overflater

  • Tørk av baderomsmøblene med en myk, ren klut fuktet med lunkent vann og et mildt husholdningsrengjøringsmiddel (f.eks. fortynnet oppvaskmiddel) og med lite trykk.
  • Tørk av speilflater med pusseskinn fuktet i lunkent vann. Tørk speilhjørnene tørre.
  • Tørk av skinn og kunstskinn med en mikrofiberklut fuktet i lunkent vann.
  • Tørk metalloverflater med en myk klut fuktet i lunkent vann og mildt husholdningsrengjøringsmiddel (f.eks. fortynnet oppvaskmiddel).
  • Rengjør komponenter i rustfritt stål med mikrofiberklut og et rengjøringsmiddel for rustfritt stål som ikke skurer. Spray på kluten, tørk av komponenten.
  • Natursteinplater er impregnert og kan rengjøres som møbler. Følg også de separate instruksjonene med merknader for marmorplatene.
  • Kunststeinplater kan poleres opp igjen med poleringsmidler (f.eks. bilpoleringsmiddel).
  • Rengjør velurisering med en myk børste og husholdningsrengjøringsmidler.
  • MERK! Velfungerende ventilasjon på badet er en nødvendighet for å opprettholde møblenes kvalitet og utseende!

Ekstra tips:

Elektriske produkter på badet kan bare rengjøres med en tørr klut når de er slått av. En liten, viktig bemerkning: Vær oppmerksom på – som med alle elektriske apparater – at også møbler med integrerte lamper eller andre elektriske komponenter ikke må komme i kontakt med vann!

Baderomskolleksjoner
Baderomskolleksjoner
Vedlikeholdsanvisninger
Vedlikeholdsanvisninger