CeramicPlus vedlikeholdsanvisninger

Mer renhet – mer tid til livskvalitet.

CeramicPlus

I mer enn ti år har den smussavvisende overflaten for porselen, CeramicPlus, gjort rengjøring av badet enklere for millioner av kunder. Den innovative etterbehandlingsprosessen sørger for at dråper på overflaten danner vannperler og deretter ganske enkelt renner av sammen med oppløst smuss og kalk. CeramicPlus: den reneste fornøyelse.

Utmerkede produkter trenger utmerket etterbehandling: CeramicPlus

Vanlig porselen

Vanlig porselen

CeramicPlus

CeramicPlus raffinert

Høyeste kvalitet med enkelt vedlikehold

  • Ripefast og slitesterk overflate
  • Hygienisk og rent
  • Svært lett å vedlikeholde og enkelt å rengjøre
  • Resistent mot alkalier og syrer
  • Høye kvalitetsstandarder på materialene som brukes

Porselen med bonus for deg

• Holdbarhet

• Ripefasthet

• Hygiene

• Robust mot syrer og baser enten det er servant, toalett eller bidé. Du vil få stor glede av de eksklusive og lettpleide produktene fra Villeroy & Boch.

Så lett er det å vedlikeholde CeramicPlus

For daglig vedlikehold anbefaler vi å bruke en myk svamp eller klut som ikke riper. Hvis du vil bruke et rengjøringsmiddel, er det best å bruke et kommersielt tilgjengelig universalrengjøringsmiddel og avstå fra aggressive, skurende og miljøskadelige rengjøringsmidler. Din fordel: Siden CeramicPlus er så lett å vedlikeholde, kan du oppnå frisk renhet og optimal hygiene selv uten aggressive rengjøringsmidler. Ved kraftig tilsmussing anbefaler vi vanligvis bruk av milde rengjøringsmidler for baderom eller milde universalrengjøringsmidler. Ved hardnakket tilsmussing lar du ganske enkelt baderoms- eller kalkrens virke over natten. Gel og skumrengjøringsmidler er spesielt godt egnet fordi de også hefter godt på skrå overflater. Eller: legg rett og slett en klut dynket med rengjøringsmiddel på smusset. CeramicPlus er motstandsdyktig mot alle husholdningssyrer og -alkalier (inkludert kosmetiske og medisinske produkter som inneholder ingredienser som løsningsmiddel, alkohol, aceton). I likhet med alle porselensoverflater, blir CeramicPlus også skadet hvis følgende midler brukes over lang tid: Skurekrem eller skurepulver, høykonsentrert avløpsrens, rens for blandebatterier og stål eller klorholdig blekemiddel.

CeramicPlus

Mer om innovasjonen

CeramicPlus
Baderomskolleksjoner
Baderomskolleksjoner
Baderomsmøbler
Baderomsmøbler

Gå til kolleksjonsoversikten